| Geschiedenis | OpleidingenUniformen Brigades/kazernes  | VroegerTijden | WebLinks  | Over ons | Contact 

 


Het logo/banner uit de begin periode.
Geachte bezoeker,
Het afgelopen jaar is het 10 jaar geleden dat het eerste beeldmateriaal verscheen op het internet onder de naam "marechausseesporen". Uitgegroeid na 10 jaar tot wat het nu is met duizenden soms unieke foto's en andere zaken ingedeeld in de diverse rubrieken.  Dit dankzij de inbreng van vele spontane inzenders. Dit beeldmateriaal  brengt u terug in de geschiedenis en historie  van  voorbije opleidingen, huisvesting, uitrusting, werkzaamheden enz. van het Wapen der Koninklijke Marechaussee
 Een Keurkorps met een lange traditie en rijke historie. 
 Wekelijks wordt nog steeds mooi  beeldmateriaal aangeboden.
Dagelijks weten gemiddeld zo'n 300 bezoekers hun weg te vinden op marechausseesporen.nl op zoek naar hun oude standplaatsen, opleidingen, collega's, vaders, opa's  of andere herinneringen. Getuige de leuke reacties uit alle windstreken. 

Graag wil ik iedereen bedanken die tot nu toe een bijdrage heeft geleverd, groot of klein, met oude maar ook met nieuwe oude "marechausseesporen".


 Op 6 september jl. verrast en vereerd met het bezoek van de redactie van het tijdschrift Marechaussee Contact.
Het oude jaar en het 10 jarig bestaan kon niet mooier afgesloten worden dan met een artikel "over ons en oude sporen" in het december nummer van Marechaussee Contact.

Uw inbreng is nog steeds zeer welkom en onmisbaar.
31 december 2016 Piet van Duppen.

 


1967. Piet van Duppen Brigade Eindhoven bij de VW verkeerscombi.SMC
Wordt nu lid.

 

 

 

Laat uw  "marechausseesporen" niet verloren gaan. Deel deze met anderen.   Mail ons.